Terug naar overzicht
23 april 2020

Extra mentale coaching voor professionals in zorg en welzijn

Getbigthumbnail (24)
Je werkt in de zorg en hebt dagelijks te maken met corona. Hoe blijf je dan sterk in je werk? CNV Zorg & Welzijn en de 14 regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus, zijn gestart met extra coaching voor medewerkers in zorg en welzijn die in het werk geconfronteerd worden met corona. Professionele coaches bieden op vrijwillige basis extra mentale coaching en een luisterend oor. En verwijzen je zo nodig door naar gespecialiseerde hulp.  
Misschien wil je even stoom afblazen? Heb je iets heftigs meegemaakt, voel je je machteloos of maak je je zorgen. Veel werkgevers bieden hun medewerkers al steun op dit vlak. Maar daar waar nu onder grote druk minder aandacht voor is, bieden de coaches uitkomst. Sterk in je Werk is zo een aanvulling op wat werkgevers al zelf organiseren. 
 
Hoe kom je in gesprek met een coach? 
Iedereen die werkt in zorg en welzijn kan zich aanmelden via Sterk in je werk  
Een professionele coach neemt vervolgens binnen 24 uur contact met je op. De coaching is persoonlijk en vertrouwelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. 
 
Juist nu willen we er zijn voor alle medewerkers die te maken krijgen met moeilijke situaties. Jullie krijgen veel ellende voor de kiezen. We horen veel verhalen over hoe zwaar het is en hoe machteloos je je kunt voelen. Daarom hebben we het initiatief voor deze extra coaching genomen. We hopen dat het je helpt. En je sterker in je werkt staat. 
 
Bekijk ook de video van Anneke Westerlaken over extra coaching: https://www.youtube.com/watch?v=3S9k5ljMvts&feature=youtu.be.