24 januari 2023

Jaarbericht GHOR Twente 2022

Voorkant Jaarbericht

"2022 was het jaar waarin we ons ontworstelden aan de ijzeren greep van corona. Maar er kwam een andere langdurige crisis voor terug."

Vol trots presenteren we ons GHOR Twente jaarbericht dat door Directeur Publieke Gezondheid Samantha Dinsbach met deze quote wordt geopend. Ze doelt hiermee op de opvang van de stroom vluchtelingen die de Russische invasie in Oekraïne vorig voorjaar op gang bracht. Ook de GHOR heeft hierbij ondersteuning verleend. Onder meer door de medische zorg voor deze mensen samen met de partners goed te regelen. In het jaarbericht vertellen we wat hier allemaal bij kwam kijken.

Andere onderwerpen die aan bod komen, zijn de werkzaamheden die we in 2022 nog steeds rond de coronacrisis hebben verricht, het zorgrisicoprofiel voor Twente waar we samen met de ketenpartners flinke stappen mee hebben gezet, de inzetten van afgelopen jaar tijdens grote en kleinere incidenten in de regio en natuurlijk ook het reguliere werk.

Naast de terugblik waarin we de medewerkers graag zelf aan het woord laten over hun ervaringen, laten we ook zien welke plannen we hebben voor het jaar dat voor ons ligt. Heel veel leesplezier!

Laat je ons weten wat je ervan vindt? We horen het graag!

Ga naar het online jaarbericht