Ben je iemand die goed onder druk kan werken en prioriteiten kan stellen? Weet jij snel de nodige informatie te verzamelen en te schakelen met de juiste partijen? En wil je graag meehelpen aan het goed beheersen van een crisis? Dan hebben we binnen GHOR Twente een mooie nevenfunctie voor je als regisseur van het informatienetwerk in de geneeskundige keten.
De reageertermijn voor deze vacature is voorbij, je kunt niet meer solliciteren.
De functie van Hoofd Informatie geneeskundige zorg is een operationele ‘warme’ functie. Deze functie vervul je dus naast een reguliere functie bij bijvoorbeeld een gemeente of een zorgorganisatie.
Je bent als Hoofd Informatie geneeskundige zorg verbonden aan GHOR Twente, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio. GHOR Twente fungeert als onafhankelijke, verbindende schakel tussen zorg en veiligheid binnen Veiligheidsregio Twente. De belangrijkste taak is samen met zorgorganisaties zoals de ambulancedienst, ziekenhuizen, GGD, verpleeg- en verzorgingshuizen, huisartsen(posten) de hulpverlening te organiseren bij crises en rampen. Wil je hier meer over weten, kijk dan op onze website www.ghortwente.nl.
Als Hoofd Informatie geneeskundige zorg (HIN-GZ) ben je informatieregisseur van de geneeskundige keten. Je haalt en brengt informatie bij zorgpartners, brandweer, politie en gemeenten. Je analyseert en verifieert deze informatie en legt dit vast. Hierbij maak je gebruik van een crisismanagement systeem. Zo zorg je ervoor dat iedereen op het juiste moment over de juiste informatie beschikt.
Tijdens een inzet vorm je samen met de Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg (AC-GZ) een team. Je denkt mee in scenario’s en thema’s die mogelijk te verwachten zijn. Je werkt daarnaast samen met partners in het geneeskundig netwerk, onder andere met ziekenhuizen, ambulancezorg, de GGD en huisartsen.
Je vervult je nevenfunctie op basis van piket. Samen met vijf collega’s vorm je een team en wissel je de piketweken af. Eenmaal per 5 á 6 weken ben je tijdens je piketweek 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Daarnaast werk je aan het vakbekwaam worden en blijven door deel te nemen aan trainingen en oefeningen. De bereikbaarheid en beschikbaarheid geldt ook tijdens de uitvoering van je hoofdfunctie. Daarover maak je afspraken met je werkgever.
Deze piketfunctie wordt betaald in schaal 10 van de AVT op basis van de 10/16 regeling. Daarnaast krijg je de nodige middelen om je functie uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan een pager en een laptop.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joos Perrier (06 57 77 45 45) of Tim Waanders (06 82 98 83 78) van GHOR Twente. Meer informatie over GHOR Twente en Veiligheidsregio Twente kun je vinden op www.ghortwente.nl en www.vrtwente.nl.