29 februari 2024

De sluitingstermijn voor deze functie was zondag 17 maart. Je kunt niet meer reageren.

De functie van Hoofd Informatie (HIN) geneeskundige zorg is een operationele ‘warme’ functie. Deze functie vervul je naast een reguliere functie bij bijvoorbeeld een gemeente of een zorgorganisatie.

GHOR Twente

Je bent als Hoofd Informatie geneeskundige zorg verbonden aan GHOR Twente, de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio. GHOR Twente fungeert als onafhankelijke, verbindende schakel tussen zorg en veiligheid binnen Veiligheidsregio Twente. De belangrijkste taak van de GHOR is om samen met zorgorganisaties zoals de ambulancedienst, ziekenhuizen, GGD, verpleeg- en verzorgingshuizen en huisartsenzorg de hulpverlening te organiseren bij crises en rampen.

Getbigthumbnail (49)

Wat ga je doen?

Als Hoofd Informatie geneeskundige zorg ben je informatieregisseur van de geneeskundige keten. Je haalt en brengt informatie bij zorgpartners, brandweer, politie en gemeenten. Je analyseert en verifieert deze informatie en legt dit vast in een crisismanagement systeem. Zo zorg je ervoor dat iedereen over de juiste informatie beschikt. Tijdens een inzet vorm je samen met de Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg (ACGZ) een team. Je denkt mee in scenario’s en thema’s die mogelijk te verwachten zijn. Je werkt daarnaast samen met partners in het geneeskundig netwerk.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid

Je vervult deze nevenfunctie op basis van een hard piket. Samen met vijf collega’s vorm je een team en wissel je de piketweken af. Dit houdt in dat je gemiddeld één keer per 6 weken tijdens je piketweek 24/7 bereikbaar en beschikbaar bent. Je zorgt dan ook dat je fysiek in Twente bent zodat je binnen korte tijd op locatie kunt komen als dat nodig is. Daarnaast werk je aan het vakbekwaam worden en blijven door deel te nemen aan trainingen en oefeningen. De bereikbaarheid en beschikbaarheid geldt ook tijdens de uitvoering van je hoofdfunctie. Daarover maak je afspraken met je eigen werkgever.

Wat vragen wij?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met de zorgsector en crisisbeheersing;
  • Je bent sterk in het verzamelen, analyseren en delen van informatie;
  • Je bent in staat overzicht te houden in het brede speelveld van ons netwerk;
  • Je bent digitaal vaardig en stressbestendig;
  • Je bent bereid om een functie-specifieke opleiding te volgen;
  • Je woont en werkt in Twente;
  • Je kunt een verklaring omtrent het gedrag (VOG) overleggen. 

Wat we bieden

Wij bieden je een plek aan in ons piket. Wanneer de plek precies beschikbaar komt, is nog niet bekend. De verwachting is dat dit in ieder geval voor het eind van 2024 zal zijn. In de tussentijd start je alvast met de opleiding en doe je mee met oefeningen. Zo ben je goed voorbereid op het moment dat je ingezet gaat worden. Deze piketfunctie wordt betaald in schaal 10 van de AVT op basis van de 10/16 regeling. Daarnaast krijg je de nodige middelen om je functie uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan een pager en een laptop.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joos Perrier (06 57 77 45 45) of Tim Waanders (06 82 98 83 78) van GHOR Twente. Meer informatie over GHOR Twente en Veiligheidsregio Twente kun je vinden op deze website en op www.vrtwente.nl.

Solliciteren?

De sluitingstermijn voor deze functie was zondag 17 maart. Je kunt niet meer reageren. De sollicitatiegesprekken worden ingepland op dinsdag 26 maart. We vragen je om alvast rekening te houden met deze datum.