Sabine van der Veen

Coördinator Opleiden - Trainen - Oefenen

Sabine is Coördinator Opleiden, Trainen, Oefenen. 

Dit is Sabine, binnen GHOR Twente werkzaam als coördinator Opleiden, trainen en oefenen (OTO).  

Een crisis of calamiteit gebeurt gelukkig niet elke dag. Maar áls het gebeurt moeten alle betrokken hier goed op voorbereid zijn. Daarom investeert GHOR Twente veel in het opleiden, trainen en oefenen (OTO) van de betrokkenen bij een ramp of crisis.  

Als coördinator OTO houdt Sabine zich (samen met o.a. haar collega Frank bezig met de coördinatie, organisatie en uitvoering van het opleiden, trainen en beoefenen van de betrokken partijen. Denk hierbij aan zowel het geneeskundige netwerk als (de samenwerking met) het multidisciplinaire netwerk. Ook heeft Sabine aandacht voor reflecteren op en evalueren van crises. Meer weten over OTO? Lees HIER.

Sabine kwam in 2009 als P&O-er/trainer per toeval terecht in het crisismanagementvak. Eerst een aantal jaren binnen de Veiligheidsregio Groningen, na een verhuizing voor de liefde is zij inmiddels alweer 6 jaar werkzaam binnen de Twentse regio. Met haar enthousiasme en doelgerichtheid levert Sabine een kenmerkende bijdrage aan het GHOR team.  

‘Het mooiste vind ik wanneer ik in de combi inhoudsdeskundige/trainer namens de GHOR onze netwerkpartners/de keten mag begeleiden in en ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van de crisisorganisatie. In welke vorm dan ook, trainen, oefenen, reflecteren etc. Vanuit de GHOR die verbindende factor kunnen zijn is erg waardevol’.

Sabine Vd Veen