Joos Perrier

Beleidsadviseur informatiemanagement

Dit is Joos, beleidsadviseur informatiemanagement. Haar focus ligt op de netcentrische samenwerking.

In dit werkveld beweegt Joos zich zowel binnen de regio als op landelijk niveau. Het informatiemanagement netwerk bestaat uit de geneeskundige en multidisciplinaire partners van de GHOR. Regionaal wordt afgestemd en doorontwikkeld en op landelijk niveau kijkt Joos naar de mogelijkheden om slim met elkaar samen te werken en samen de netcentrische werkwijze naar een hoger niveau te tillen.

Joos is een enthousiaste verbinder en vindt het daarom erg leuk om, samen met de OTO-collega’s, actief bezig te zijn met het vakbekwaam maken en houden van de Twentse informatiemanagement-medewerkers in de geneeskundige keten.

In 2021 is Joos een jaar gedetacheerd geweest bij GGD Twente. Binnen de corona afdeling heeft zij zich beziggehouden met vaccinatie specifieke beleidsadvisering. ‘Tijdens deze detachering heb ik enorm veel geleerd over de aanpak van een infectieziekte en de daarbij horende bestuurlijke verhoudingen. Deze ervaring helpt mij om binnen de GHOR mijn functie nog beter uit te kunnen oefenen.’

Naast haar reguliere werkzaamheden heeft ze ook een functie in de operationele crisisorganisatie. Joos is Hoofd informatie geneeskundige zorg (HINgz). Als Hoofd Informatie ben je tijdens opgeschaalde crisis dé informatieregisseur die ervoor zorgt dat iedereen op het juiste moment over de juiste informatie kan beschikken.

Benieuwd hoe een ICO training eruit ziet?

Terug naar overzicht
Jlf10289 Bewerkt