Linda Hanstede

Beleidsadviseur GHOR algemeen en kwaliteit

Linda is beleidsadviseur GHOR algemeen en kwaliteit.

Dit is Linda, binnen GHOR Twente werkzaam als Beleidsadviseur GHOR algemeen en Kwaliteit. 

GHOR Twente maakt als netwerkorganisatie onderdeel uit van de Veiligheidsregio en vind haar bestaansrecht in de Wet op de veiligheidsregio’s (Wvr). Zowel landelijk, regionaal, bestuurlijk, politiek en binnen de verschillende inspecties gebeurt er veel dat van invloed is op de organisatie en het beleid van de GHOR.   

Als beleidsadviseur houdt Linda overzicht binnen dit krachtenveld en ziet objectief wat er speelt. Zij analyseert wat dit betekent voor GHOR Twente en zet dit om in acties, afspraken en beleid en adviseert het hoofdbureau GHOR hierin.  Linda houdt voor ons binnen de landelijke en regionale netwerken de vinger aan de pols. Daarnaast houdt Linda met haar kritische collegiale blik het team scherp op kwaliteit, regels, wetten, normen en procedures. 

“Ik heb mijn werk goed gedaan wanneer ik alle wetten, regels, richtlijnen, rapporten etc. om heb kunnen zetten naar een duidelijk beeld voor de GHOR en mijn collega’s hierdoor niet belemmerd worden in hun werk maar geholpen. Daar doe ik het voor, een beetje orde scheppen in de complexe wereld van de Veiligheidsregio en de GHOR”. 

Terug naar overzicht
Jlf10362 Bewerkt