Jarno Rouweler

Adviseur risicobeheersing / evenementenadvisering

Jarno is adviseur risicobeheersing / evenementenadvisering. 

Jarno Is evenementenadviseur en adviseur risicobeheersing. Naast zijn reguliere werkzaamheden heeft hij ook een functie in de crisisorganisatie. Jarno is Hoofd informatie geneeskundige zorg (HINgz).

Tijdens zijn werkzaamheden heeft Jarno contact met tal van partners. Zo gaat hij tijdens de advisering op evenementen namens de GHOR in gesprek met o.a. de organisator van het evenement, de gemeente, politie, brandweer om er gezamenlijk een mooi en veilig evenement van te maken. Zijn rol is om te adviseren hoe de geneeskundige hulpverlening op het evenement ingericht dient te worden. Een goede inrichting vermindert gezondheidsrisico’s en zorgt er voor dat de juiste geneeskundige hulpverlening aanwezig is op het evenement. Dit alles met het doel om de reguliere zorg te ontlasten.

Wat Jarno met name leuk vindt aan zijn werkzaamheden is het bijdragen aan het mogelijk maken van leuke en veilige evenementen. De afwisseling tussen de evenementen spreekt hem ook erg aan; geen evenement is het zelfde, en elk jaar hebben de organisatoren weer nieuwe ideeën.

Zo ziet een werkweek van Jarno er uit Lees hier meer over evenementenadvisering
Jarno Rouweler